LOG IND     UDSKRIV     SEND

> >

Medlemsliste

Nyhedsmail

Log på analysesystemet

Om foreningen


FORSIDE

FORENINGEN

BLIV MEDLEM AF DFM-BENCHMARKING

NYHEDSMAIL

FACILITEREDE NETVÆRK

BENCHMARKING

ANALYSESYSTEM

MEDLEMSLISTE

ARTIKLER

VEJLEDNINGER

KONTAKTBenchmarking er en guldgrube af informationer

Nøgletal vedrørende virksomheders FM-drift og -disponering er et vigtigt informationsværktøj for ledelsen til at vurdere om virksomhedens omkostningsniveau er tilfredsstillende i forhold til den politik, der er udstukket for virksomhedens sevices og ejendomsportefølje.

Opmærksomheden rettes i stigende grad mod optimering af ressourcer, besparelsesmuligheder og reduktion af omkostninger. Nøgletal bliver således et vigtigt værktøj til brug ved beslutninger i forbindelse med ejendomskøb, lejevilkår, outsoursing og den daglige drift.

DFM-nøgletal
Nøgletal skal være troværdige for at vinde anerkendelse til brug. DFM-nøgletal er på baggrund af en fast organisering i foreningen DFM-benchmarking det mest valide bud inden for områderne services og ejendomsdrift.

Validiteten opretholdes ved en årlig indsamling og bearbejdning af driftsdata fra en række FM-forvaltninger, der er medlemmer af foreningen. Resultatet heraf: DFM-nøgletal er til rådighed eksklusivt til de medlemmer af foreningen DFM-benchmarking, der har leveret data eller på anden måde har engageret sig i foreningens udviklingsopgaver
Log på analyse systemet her


DFM benchmarking - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98