LOG IND     UDSKRIV     SEND

> >

Medlemsliste

Nyhedsmail

Log på analysesystemet

Om foreningen


FORSIDE

FORENINGEN

BLIV MEDLEM AF DFM-BENCHMARKING

NYHEDSMAIL

FACILITEREDE NETVÆRK

BENCHMARKING

ANALYSESYSTEM

MEDLEMSLISTE

ARTIKLER

VEJLEDNINGER

KONTAKT2. WORKSHOP OM EVIDENSBASERET FORRETNINGSUDVIKLING


På mødet i DFM benchmarking-netværket den 12. juni tog Emil Hassing og Jakob Dohn fra Implement os kompetent gennem en workshop hvor der først blev brainstormet på hvad vi kunne ønske af tal der understøtter / dokumenterer værdien af FM. Dernæst hvilke mål vi arbejder efter i dag og til sidst en prioritering af de vigtigste strategiske mål. Denne øvelse gav god inspiration og der kom mange spændende tal-forslag på bordet.

Der var en del ønsker om at få tal som er drevet af den teknologiske udvikling, IOT, og andre smarte dimser der kan måle brugen og adfærden i en bygning. Snakken gav også en klar fornemmelse af, at der er langt fra muligheder til dagens praksis og konkret udnyttelse. Man efterlades også med den fornemmelse, at en dataficeret bygning ikke nødvendigvis vil medføre merværdi, men muligheder skal naturligvis udforskes!

Så var der fortsat et ønske om at få old school tal som på konkret vis giver dokumentation for FMs økonomiske værdiskabelse for kerneforretningen.

Og sidst og ikke mindst er tal for brugertilfredshed efterspurgt. Det gøres på mange måder og derfor er det svært at sammenligne på tværs af virksomhederne, og her kunne der ligge et udviklingsarbejde for DFM benchmarking at udvikle en model så man kan foretage sammenligninger på tværs af virksomheder.

FM ydelser og medarbejdertilfredshed rejser spørgsmålet om en super kantineordning med gourmet kokke skaber en højere produktivitet eller om en god kollega har større indflydelse ? Sammenhæng mellem årsag og virkning er et centralt spørgsmål, der skal udforskes og belyses og vil blive temaet for det næste møde i , Tal der tæller, som afholdes den 25 september. et detaljeret program udsendes snarest. Netværksmøderne faciliteres af Flemming Wulf Hansen.

Mødet afholdes hos DFM benchmarking, Borupvang 3, 2750 Ballerup. kl.13.00-16.00

Mvh DFM benchmarking


Navn:


Evt. virksomhed:


Evt. titel:


Adresse:Postnummer:


By:


Telefonnummer:


Emailadresse:


Evt. kommentar:DFM benchmarking - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98