LOG IND     UDSKRIV     SEND

> >

Medlemsliste

Nyhedsmail

Log på analysesystemet

Om foreningen


FORSIDE

FORENINGEN

BLIV MEDLEM AF DFM-BENCHMARKING

NYHEDSMAIL

FACILITEREDE NETVÆRK

BENCHMARKING

ANALYSESYSTEM

MEDLEMSLISTE

ARTIKLER

VEJLEDNINGER

KONTAKTTAL DER TÆLLER


Det er nu du skal lægge tal ind for 2017


Så er det i øvrigt nu at du skal lægge dine 2017 tal ind i DFM Benchmarkings analysesystem. De første ejendomme er kommet ind, men vi vil gerne have alle med. Det er en ren win-win at lægge tal ind i DFM Benchmarking. Du får styr på dine tal, mens du lægger dem ind, bagefter kan du sammenligne med de andres nøgletal og vi får i fællesskab fastholdt et værdifuldt værktøj til professionel FM-drift.

Det nye system er meget let at lægge tal ind i og har mange forbedrede funktionaliteter. Du kan f.eks. se, hvilke tal man som medlem har lagt ind i tidligere år. det kan særligt være en fordel, når det kommer en ny person på indberetningen, at det er muligt at se, hvad virksomheden tidligere har lagt ind. Og så kan du lægge tal ind for flere år, hvis du ikke har fået lagt tal ind fra f.eks. 2016. Det betyder også at nye medlemmer med det samme kan få en tidsserie fra start over flere år.

Når du trækker tal ud, kan vi anbefale, at du bruger muligheden for at indeksere tallene f.eks. i 2018 priser. Når du bruger den mulighed, så viser systemet yderst til højre et vægtet gennemsnit af de seneste 10 års tal. Det betyder at der kommer en stor datamængde bag de enkelte poster. som noget nyt kan du selv bestemme hvilket år der skal indekseres ud fra.

Vi håber at du har lyst til ikke kun at trække tal ud af systemet, men også at bidrage med dine tal. Har du brug for hjælp til at komme i gang er du meget velkommen til at ringe eller skrive.

Venlig hilsen

Flemming Wulf Hansen, fwh@newsec.dk 26 12 10 97

Svend Bie, svb@dfm-net.dk 23 80 50 42


DFM benchmarking - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98