LOG IND     UDSKRIV     SEND

>

Medlemsliste

human hair wigs

Nyhedsmail

human hair wigs

Log på analysesystemet

human hair wigs

Om foreningen

human hair wigs

FORSIDE

FORENINGEN

BLIV MEDLEM AF DFM-BENCHMARKING

NYHEDSMAIL

FACILITEREDE NETVÆRK

BENCHMARKING

ANALYSESYSTEM

MEDLEMSLISTE

ARTIKLER

VEJLEDNINGER

KONTAKTARTIKLER


Omkostningerne ved ejendomsdrift har siden 2004 været faldende

Den største udgiftspost er udgifter til forsyning med el, vand og varme.

Læs hele artiklen fra Ejendomsforeningen Danmarks medlemsblad:


Omkostninger ved ejendomsdrift for erhvervsejendomme

Manglende vedligeholdelse gør de kommunale bygninger dårligere og dårligere

Det kniber for kommunerne med at få vedligeholdt deres bygninger. Vedligeholdelsesefterslæbet i den kommunale sektor er i milliardklassen. En analyse udarbejdet for Barometer viser, at vedligeholdelsesefterslæbet stiger, og at den kommunale sektor har oparbejdet et vedligeholdelsesefterslæb i milliardklassen. I øjeblikket akkumulerer kommunerne et årligt efterslæb på 1,5 mia. kr. En regning til borgerne, der bare bliver større og større.


Manglende vedligeholdelse gør de kommunale bygninger dårligere og dårligere (168 KB)

Funktionsaftale kan næsten halvere udgifter til ejendomsdrift

Virksomheder kan med ny aftalemodel spare op mod 40-50 procent på outsourcing af ejendomsdrift.


Funktionsaftale kan næsten halvere udgifter til ejendomsdrift (157 KB)

Totaløkonomi - et spørgsmål om værdi og kvalitet

Totaløkonomi er et emne, der er af åbenlys interesse for FM. Det gælder både som overordnet indgangsvinkel med at se anlæg og drift samlet i forbindelse med beslutningsprocesser om ejendomsdrift og bygningsmæssige disponeringer og konsekvenser med anlægsudgifter og driftsudgifter på en sammenlignelig form.


Artikel (324 KB)


Benchmarking af ejendomme (377 KB)

Nøgletal til privat og offentlig brug

For den private ejendomsadministrator er nøgletal et værktøj til at skaffe afkast til kunderne, mens de for driftschefen i det offentlige er anvendelige internt og ved udliciteringen af en række opgaver. Uanset hvor fokus er, har nøgletal en stor værdi for overblik over drift og vedligehold på ejendomme.


Læs artiklen her

Benchmarking på tværs af landegrænser

Hos SAS er det ikke kun flyene, der skal holdes ved lige. I Danmark, Norge og Sverige har SAS en række hangarer, bygninger og lagerfaciliteter, der skal drives og vedligeholdes optimalt. I det arbejde er benchmarking et vigtigt værktøj.


Læs artiklen her


DFM benchmarking - Borupvang 3 - DK-2750 Ballerup - Email: dfm@dfm-net.dk - Telefon: + 45 31 38 01 98

 

 
I clip in hair extensions after i got a haircut that I didn't like. I have the 20" and I'm 5'0, so its about mid back length. The reviews on this wig are stellar and I was nervous about customers being persuaded to leave good reviews, but wow this brazilian hair is beautiful. I washed it as soon as I got it and the only thing I didn't like is that the curl pattern changed from brazilian hair uk wave to a tighter body wave. It's still a pretty curl pattern, but I liked the lace wigs. I bleached the knots 2x, but I didn't see a difference, so this step is worth skipping. I haven't plucked the hairline but I did trim the baby hair. I've had it for 2 weeks so far minimal tangling and shedding. I just spray the lace wigs with water, add oil and a bit of mousse and that's it. I received my wig today . The texture is so beautiful. I was so afraid to order off of net.